Verkoop Deitmers

 

neem contact op

Automobielen zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt het kiezen van de juiste automobiel voor u een hele klus. Daarom helpt het om van tevoren te bepalen welke eisen u aan uw nieuwe automobiel stelt. Bedenk waarvoor u de automobiel wilt gebruiken én welk model en type daar het beste bij past.

In deze tijd is innovatie niet meer weg te denken, kijk naar de hybride, electrisch en waterstof aangedreven voertuigen. Echter hoe innovatief is de totstandkoming van deze deals? Of het nu een nieuwe of een occasion betreft, Deitmers Automotive kan u bij dit proces dan ook prima adviseren. Een nieuwe automobiel hoeft u tegenwoordig niet meer persé via een merkdealer te kopen. U kunt dus zeker bij Deitmers Automotive terecht (zij werkt notabene met merkdealers en importeurs) en onderhandelen over de combinatievoordelen. Service en leveringsvoorwaarden voldoen altijd aan de normen die de automobielfabrikant van dat merk aan zijn dealers stelt.

 

neem contact op

Audi_1.pngAudi_2.pngAudi_3.pngBMW_1.pngBMW_2.pngCitroen_1.pngFiat_1.pngFiat_2.pngFord_1.pngFord_2.pngMercedes_1.pngMercedes_2.pngMercedes_3.pngMini_1.pngMini_2.pngOpel_1.pngOpel_2.pngOpel_3.pngPeugeot_1.pngPeugeot_2.pngPorsche_3.pngPorsche_4.pngPorsche_5.pngRenault_1.pngRenault_2.pngRenault_3.pngRenault_4.pngVolkswagen_1.pngVolkswagen_2.pngVolkswagen_3.pngVolvo_1.pngVolvo_2.pngVolvo_3.png

Informatie

Overdrachtelijke 
verkoopkennis sinds 1880.
Wilt u een afspraak maken?


Tel: +31 (0)492 841701
Mob: +31 (0)6 43503520
info@deitmersautomotive.nl

De omwenteling in Automotive land!
Deitmers Automotive

Ramond Deitmers

Handtekening

© 2015 - www.deitmersautomotive.nl - Alle rechten voorbehouden | Powered by Goldies Reclame | Linkpartners