Slider-7 Deitmers

 

neem contact op

Deitmers Automotive combineert vakmanschap, kennis van de markt en ervaring. Hetgeen resulteert in solide oplossingen voor haar klanten. Deitmers Automotive is intermediair en biedt dan ook een sterke bundeling van dienstverlening in de automobiel- en bestelwagensector. Zij werkt met solide partners op importeursniveau en in de financiële wereld is zij zeer ervaren m.b.t. leasing en financiering. En weet deze feilloos te combineren zodat uw vraagstuk een perfect antwoord krijgt.

Deitmers Automotive is Dynamisch (temperamentvol en veerkrachtig), Effectief (doeltreffend en actief) en Innovatief (grensverleggend en vernieuwend). Kernwoorden die overigens de naam DEItmers bekrachtigen.

Deitmers Automotive vertegenwoordigt 10-tallen merken en verzorgt zowel de verkoop en inkoop van nieuwe automobielen en occasions als ook onderhoud en reparatie van uw automobiel(-en) en/of bestelwagen(-s). Daarbij kiezen wij voor erkende onderhouds -en schadeherstelbedrijven. Door dit ruime aanbod en uitgebreid dienstenpakket vindt u bij Deitmers Automotive altijd wel een voertuig dat perfect aan uw wensen voldoet, ongeacht uw budget.
 Voor specifieke informatie over merken en/of modellen verwijzen wij u graag door naar onze contact button. 

 

neem contact op

Audi_1.pngAudi_2.pngAudi_3.pngBMW_1.pngBMW_2.pngCitroen_1.pngFiat_1.pngFiat_2.pngFord_1.pngFord_2.pngMercedes_1.pngMercedes_2.pngMercedes_3.pngMini_1.pngMini_2.pngOpel_1.pngOpel_2.pngOpel_3.pngPeugeot_1.pngPeugeot_2.pngPorsche_3.pngPorsche_4.pngPorsche_5.pngRenault_1.pngRenault_2.pngRenault_3.pngRenault_4.pngVolkswagen_1.pngVolkswagen_2.pngVolkswagen_3.pngVolvo_1.pngVolvo_2.pngVolvo_3.png

Informatie

Overdrachtelijke 
verkoopkennis sinds 1880.
Wilt u een afspraak maken?


Tel: +31 (0)492 841701
Mob: +31 (0)6 43503520
info@deitmersautomotive.nl

De omwenteling in Automotive land!
Deitmers Automotive

Ramond Deitmers

Handtekening

© 2015 - www.deitmersautomotive.nl - Alle rechten voorbehouden | Powered by Goldies Reclame | Linkpartners